Reparatie

TMS kersten is dealer van Echo, Stiga, Seco, Scag, Eliet en Remarc. Wij repareren verschillende soorten en merken tuinmachines, van grasmaaiers tot bladblazers en van kettingzagen tot bosmaaiers. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. 

Wij voeren verschillende soorten reparaties uit zoals goed lopend maken van benzine motoren. U kunt bij ons terecht met uw benzine, diesel of accu machines. Vervangen van snaren of lagers ook het verhelpen van olie lekkages en elektrische storingen bent u bij ons aan het juiste adres. 

TMS Kersten is u graag van dienst, wij pakken de problemen bij de oorzaak aan. Mocht de reparatie te hoog oplopen overleggen we dit met u en wordt in overleg besloten wat we met de machine gaan doen. De onderdelen voor de meest voorkomende reparaties hebben wij in ons magazijn. Daarnaast kunnen onze toeleveranciers van merkonderdelen snel leveren. 

Ook voor het slijpen van uw handtuingereedschap, heggenschaar of maaimes bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bent u bij ons ook aan het goede adres voor uw complete winteronderhoudsbeurt.