Overzicht

Borduur Service : 

Borduren is maatwerk en daarom lastig om een standaard prijslijst te maken. Het liefst geven wij een prijsopgave gebaseerd op uw wensen. Om toch een indruk te geven op wat ongeveer de kosten zijn vindt u hieronder een overzicht. 

 

Algemene logo’s :  

Logo’s kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. We beschikken over een zeer groot kleuren assortiment. Een logo moet omgezet worden in een borduurpatroon, wij noemen dit ontwerpen. Wij verzorgen het ontwerpen zelf en rekenen eenmalig ontwerpkosten voor een te borduren logo. Ontwerpkosten vanaf €35,- 

 

Borstlogo’s : 

In een gemiddeld borduurlogo zitten tussen de 5.000 en 10.000 steken, de grote is meestal ongeveer 10 cm breed. De prijs zit dan gemiddeld tussen de €5,- en €15,- 

 

Rug logo’s : 

De maximale grote voor het borduren kan tot 34 cm bij 18 cm. Het aantal steken ligt vaak gemiddeld boven de 20.000 steken of meer. Prijzen gemiddeld tussen de €10,- en €25,- 

 

Tekst :  

Alleen tekst borduren is meestal goedkoper dan logo’s. Voor een standaard lettertype worden geen ontwerpkosten gerekend. Heeft u geen standaard lettertype maar een persoonlijk samengesteld lettertype dan kunnen wij uw lettertype tegen een special tarief over zetten naar een borduur patroon. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Standaard prijzen  : 

Naam borduren op een sjabrak €7,50 

Naam borduren op een paarden deken €12,50 

Naam borduren op een handdoek €7,50 

Naam borduren op een pet €5,- 

Naam borduren op een muts €5,- 

Naam borduren op de borst €5,- 

Naam borduren op de rug €10,- 

 

Logo’s 

Voor de prijzen van logo’s is het afhankelijk van de complexiteit van het logo, de grootte en het aantal steken. We maken daar graag een persoonlijke prijsopgave voor. Ieder logo is anders. 

 

Prijsopgave :  

Stuur uw logo of naam naar 0657508340 of manjasteenbakkers@hotmail.com en u krijgt een prijsopgave gebaseerd op uw wensen! Graag vermelden in welk formaat u uw logo geborduurd wilt hebben en om hoeveel stuks het gaat. 

 

Grote aantallen : 

Bij grote aantallen maken wij een offerte op maat. 

 

Extra info : 

De prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van materiaal en met gebruik van evt. 1 onderlaag. Het aanleveren van de materialen om op te laten borduren geschiedt op eigen risico, aangezien het niet altijd van te voren bekend is of het materiaal geschikt is om te borduren. De borduurkaart waarop het borduurpatroon staat blijft eigendom van Made4Happiness, alle door de klant aangeleverde detailtekeningen, foto’s, digitaal of via de mail, enz. die persoonlijk aangeleverd zijn, blijven in het bezit van Made4Happiness en worden niet aan derde of aan de klant gegeven. 

Social Media Made4Happiness