TMS Kersten info@tuin-machine-service.nl
Welkom bij TUIN MACHINE SERVICE KERSTEN

TMS KERSTEN, Wij repareren en onderhouden uw tuinmachines in onze werkplaats.

Is uw tuinmachine aan onderhoud of reparatie toe? Bij ons tuin-machine-service.nl bent u aan het juiste adres. In onze eigen werkplaats zijn we gespecialiseerd in de reparatie van allerlei machines van diverse merken.

Denk hierbij vooral tuin machines zoals: zitmaaiers, loopmaaiers, kettingzagen, bladblazers, heggenscharen, verticuteermachines en bosmaaiers.

Ook repareren we tractoren, werktuigen en bestratingsmachines zoals doorslijpers, trilplaten, minigravers en loaders.

Mochten de reparatiekosten te hoog oplopen, naar waarde van uw machine. Dan nemen wij nemen altijd contact met u op. We kijken eerst vluchtig naar uw machine, mochten we al inzien dat de kosten waarschijnlijk te hoog oplopen. Dan zullen we meteen met u een maximum bedrag vast stellen, of we zoeken naar de beste oplossing voor u. Dit kan het repareren van uw machine zijn of het aanschaffen van een nieuwe tuinmachine.

De levensduur van uw tuinmachine is afhankelijk van onderhoud. Denk hierbij aan het verversen van de olie of oliŽn of het tijdig vervangen van het filterwerk. En het tijdig vervangen van de slijtdelen zoals maaimessen en het schoonmaken van de machine. Deze werkzaamheden verlengen de levensduur van uw tuinmachine.

Wij geven u graag advies en verzorgen u in het onderhoud van uw tuinmachines. Om daarna volledig functioneel en effectief met uw machine te werken.

TMS KERSTEN, het juiste adres voor onderhoud van uw motorgereedschappen. TMS KERSTEN, met onze winterbeurt begint het seizoen met een goede machine! Uw Tuin Machine Service Monteur : Lars Kersten  - Den Dungen - Sint Michielsgestel en omgeving TMS KERSTEN,met onze mobiele servicebus staan we altijd voor uw klaar!
TMS-KERSTEN info@tuin-machine-service.nl