TMS Kersten info@tuin-machine-service.nl
Welkom bij TUIN MACHINE SERVICE KERSTEN

Uw Tuin Machine Service Monteur : Lars Kersten  - Den Dungen - Sint Michielsgestel en omgeving

Mijn naam is Lars Kersten en ben al wat jaren in dit vak bezig. Ik heb besloten om voor mezelf te beginnen met een werkplaats en een mobiele service bus. Ik repareer en onderhoud machines voor zowel bedrijven of particulieren.

De werkplaats is zo ingericht dat ik zowel de kleinere tuinmachines en de grotere machines direct kan repareren. Ik heb alle bevestigingsmaterialen in mijn servicebus zodat ik bijna altijd een noodreparatie kan uitvoeren. Ook de meeste slijtdelen voor de bekendere merken en gangbare modellen zijn in de werkplaats en servicebus aanwezig.

Mijn praktijk kennis heb ik opgedaan tijdens mijn werk bij Sleutjes BV in Den Dungen. Daar was ik vier jaar lang monteur aan alle soorten machines die daar binnenkwamen voor onderhoud en reparatie. Daarna ben ik bij Paymans in Vught in loondienst geweest als monteur en heb daar vooral veel kennis en ervaring opgedaan van de 2 Takt en 4 Mix motoren van Stihl en diverse andere merken.

Ook heb ik ruime ervaring met grotere machines zoals zitmaaiers, zeroturns, zelfrijdende maaiers en compact tractoren. Van huis uit heb ik een achtergrond in de landbouw machines en tractoren. Daar was ik al jong mee bezig.

In Apeldoorn volgde ik de opleiding monteur bij Aventus: eerst de opleiding tot monteur mobiele werktuigen, gevolgd door die van Allround monteur mobiele werktuigen. Daar heb ik drie jaar overgedaan in plaats van de gebruikelijke vier jaar. In oktober 2014 ben ik benoemd tot eerste monteur zowel landbouw als tuin en park.

TMS KERSTEN, het juiste adres voor onderhoud van uw motorgereedschappen. TMS KERSTEN, met onze winterbeurt begint het seizoen met een goede machine! TMS KERSTEN, Wij repareren en onderhouden uw tuinmachines in onze werkplaats. TMS KERSTEN,met onze mobiele servicebus staan we altijd voor uw klaar!
TMS-KERSTEN info@tuin-machine-service.nl