TMS Kersten info@tuin-machine-service.nl
Welkom bij TUIN MACHINE SERVICE KERSTEN

Tuin-Machine-Service, TMS Kersten, uw specialist voor het repareren / onderhouden van uw tractoren en werktuigen

TRACTOREN
Bij TMS Kersten bent u aan het juiste adres voor de onderhoud en service van tractoren en werktuigen.

Het onderhoud van tractoren die minder dan 500 draaiuren op jaarbasis maken kunt u dit het beste doen in de periode dat u hem even kunt missen (bijvoorbeeld in de bouwvak). Door het seizoenswerk waar deze tractoren doorgaans voor gebruikt worden, is deze periode de meest gunstige tijd voor een onderhoudsbeurt. Tractoren die meer dan 500 draaiuren op jaarbasis maken, wordt meestal onderhoud toegepast wanneer dit nodig is, zowel bij ons in de werkplaats als op locatie.

Door het onderhoud van uw tractor door ons uit te laten voeren, weet u dat hij optimaal zal functioneren. Elke onderhoudsbeurt wordt bij ons vastgelegd, zodat u precies weet wanneer en wat er bij de vorige onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

Werktuigen
Ook voor mechanisch en elektronische of hydraulische storingen aan uw werktuig bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk ook voor het onderhoud van uw werktuigen Wij kunnen ook aanpassingen uitvoeren aan uw tractor of het werktuig, zodat ze geheel naar wens werken.

Tuin-Machineservice, TMS KERSTEN,levert en onderhoud bestrating en grondwerk machines. TMS KERSTEN, levert u een nieuwe tuinmachine naar uw wens. TMS KERSTEN,gebruikte machines. TMS Kersten is uw mobiele onderhoud service voor al uw tuin en park machines Bel 06-27 444 891, wij komen met onze mobiele werkplaats naar u toe!
TMS-KERSTEN info@tuin-machine-service.nl