TMS Kersten info@tuin-machine-service.nl
Welkom bij TUIN MACHINE SERVICE KERSTEN

Tuin-Machine-Service, TMS Kersten, uw specialist voor het repareren van uw tuingereedschap en machines

Tuin Machine Service Kersten repareert alle soorten en merken tuinmachines. Van Grasmaaiers tot bladblazers en van kettingzagen tot bosmaaiers. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Uw grasmaaier in de revisie: opnieuw afstellen en slijpen en vervangen van versleten onderdelen. Of het nu gaat om de startmotor van uw zitmaaier/frontmaaier/ tractor, een carburateur, luchtfilter of een nieuw contactslot of het vervangen van lagers of pakkingen. TMS Kersten is u graag van dienst en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

De onderdelen voor de meest voorkomende reparaties hebben wij paraat in ons magazijn. Daarnaast kunnen onze toeleveranciers van merkonderdelen heel snel leveren. Zoals: Kabels, maaimessen, stuurinrichting onderdelen, trek en drukveren, tandriemen, v-snaren, aandrijfpoelies, oliefilters, lagers en bussen , bladblazer, heggenschaar, bosmaaier, trimmer en kettingzaag onderdelen.

Tuin Machine Service Kersten is een specialist om uw handtuingereedschap te slijpen. Hierbij kunt u denken aan snoeischaren en heggenscharen maar ook aan handgrasmaaiers, snoeischaar, takkenschaar, heggenschaar, schoffels en kantenstekers. Goed tuingereedschap gaat generaties lang mee. Het enige wat nodig is, is regelmatig onderhoud.

Tuin-Machine-Service, TMS KERSTEN, het juiste adres voor onderhoud van uw motorgereedschappen. TMS KERSTEN, met onze winterbeurt begint het seizoen met een goede machine! TMS KERSTEN, levert u een nieuwe tuinmachine naar uw wens. TMS KERSTEN,met onze mobiele servicebus staan we altijd voor uw klaar!
TMS-KERSTEN info@tuin-machine-service.nl