TMS Kersten info@tuin-machine-service.nl
Welkom bij TUIN MACHINE SERVICE KERSTEN

Uw Tuin Machine Service Monteur : Lars Kersten  - Den Dungen - Sint Michielsgestel en omgeving

Onderhoud is zeer belangrijk voor uw machine. Als je dit niet gebeurd heeft het apparaat geen lang leven. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw vele jaren plezier van uw tuinmachines heeft.

TMS Kersten bied professionele Ún snelle service. Scherp geprijsd, bel ons voor een afspraak! We hebben een compleet assortiment met diverse reparatie materialen en reserve onderdelen in onze werkplaats , Tuin Machine Service Kersten is sterk in maatwerk!

Het onderhouden van uw machine bestaat uit: nakijken, repareren of vervangen. Bij revisie worden alle draaiende onderdelen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Als de kosten te hoog oplopen naar waarde van uw machine, nemen we altijd contact met uw op! Hierbij zoeken we naar de beste oplossing voor u, dit kan zijn het repareren van uw machine of de aanschaf van een nieuwe machine.

Ook verzorgen wij de jaarlijkse winteronderhoudsbeurt van uw tuinmachines. Dan weet u zekere dat u deze weer de gehele zomer kunt gebruiken. Als u niet de mogelijkheid heeft om uw tuinmachine te brengen, kan deze in overleg altijd bij u opgehaald worden.

Tevens beschikt TMS Kersten over een servicewagen welke in staat is om reparaties op locatie te verrichten. Mocht het ter plekke herstellen van uw machine niet mogelijk zijn dan kunnen wij deze eenvoudig naar onze werkplaats vervoeren. Om deze daarna gerepareerd weer bij u af te leveren.

Tuin-Machine-Service, TMS Kersten, uw specialist voor het repareren van uw tuingereedschap en machines TMS KERSTEN, met onze winterbeurt begint het seizoen met een goede machine! Tuin-Machineservice, TMS KERSTEN, Wij repareren en onderhouden uw tuinmachines in onze werkplaats. TMS KERSTEN,met onze mobiele servicebus staan we altijd voor uw klaar!
TMS-KERSTEN info@tuin-machine-service.nl