TMS Kersten info@tuin-machine-service.nl
Welkom bij TUIN MACHINE SERVICE KERSTEN

TMS KERSTEN,met onze mobiele servicebus staan we altijd voor uw klaar!

TMS kersten heeft een complete mobiele werkplaats in gebruik genomen. Met deze mobiele werkplaats zijn wij in staat om op locatie rondom Sint-Michielsgestel, Den Bosch, Rosmalen en omstreken uw Tuin materieel goed te onderhouden en te repareren. Of het nu gaat om het repareren van uw tuintractor of uw kettingzaag.

Met onze unieke mobiele werkplaats hebben wij alles bij de hand om een reparatie goed en zorgvuldig uit te voeren. De complete mobiele werkplaats is gemonteerd in de laadruimte van onze Iveco bestelbus met onder andere ingebouwd; generator en compressor. Hiermee kunnen wij de werkzaamheden op locatie optimaal uitvoeren.

In onze servicebus hebben we voldoende onderdelen aanwezig om uw machine direct te maken of een noodreparatie uit te voeren. We beschikken over kennis, ervaring en middelen om storingen snel en effectief te verhelpen en onderhoudswerkzaamheden goed en efficiŽnt uit te voeren.

Uw Tuin Machine Service Monteur : Lars Kersten  - Den Dungen - Sint Michielsgestel en omgeving TMS KERSTEN, het juiste adres voor onderhoud van uw motorgereedschappen. TMS KERSTEN, met onze winterbeurt begint het seizoen met een goede machine! TMS KERSTEN, Wij repareren en onderhouden uw tuinmachines in onze werkplaats.
TMS-KERSTEN info@tuin-machine-service.nl