TMS Kersten info@tuin-machine-service.nl
Welkom bij TUIN MACHINE SERVICE KERSTEN

Voor een doorslijper of triplaat bent u aan het juiste adres bij TMS Kersten

Bij Tuin Machine Service Kersten kunt uw machine ongeacht het merk bij ons terecht voor reparatie en onderhoud of voor vervanging / verkoop. We beschikken over een ruim opgezette werkplaats waar we onderhoud kunnen verrichten aan vele soorten machines / voertuigen zoals: Knikladers, loaders, minigravers, trilplaten, doorslijpers, sleuvenstampers en dergelijke machines.

Bij onze werkplaats hebben we een ruim buitenterrein, hier hebben wij de beschikking over een wasplaats zodat uw machines gereinigd kunnen worden. Tevens hebben we een compleet ingerichte servicebus, zodat we u ook snel onderweg van dienst kunnen zijn voor het oplossen van diverse storingen.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van klein materieel, zoals kettingzagen, doorslijpers en alle andere tuin en park machines. Tevens kunnen we ook loaders en minigravers leveren in overleg.

Tuin-Machine-Service, TMS Kersten, uw specialist voor het repareren / onderhouden van uw tractoren en werktuigen TMS KERSTEN, met onze winterbeurt begint het seizoen met een goede machine! Tuin-Machine-Service, TMS Kersten, uw specialist voor het repareren van uw tuingereedschap en machines. TMS KERSTEN, Wij repareren en onderhouden uw tuinmachines in onze werkplaats.
TMS-KERSTEN info@tuin-machine-service.nl